Ansvarspolicy

Vi som driver Kopakrypto.se tycker att det är viktigt att du som användare känner att du får tillgång till transparent och äkta information. Därför vill vi vara öppna med våra källor men även berätta om hur långt vårt ansvar sträcker sig.

Affiliatesamarbeten

Här på Kopakrypto.se finns ibland länkar till samarbetspartners, så kallade affiliatepartners. Det innebär att vi får en liten provision ifall du köper en tjänst hos någon av dem.

Du som användare betalar dock aldrig något extra utan företaget som du köper en tjänst av delar med sig en del av vinsten till oss. Det är en slags marknadsföring kan man säga.

Vi vill påpeka att vi är transparenta med att denna typ av samarbeten förekommer på sajten. Vår ambition är att alltid presentera informationen på ett neutralt sätt så att du som användare kan fatta ett eget beslut om vilka tjänster som är bäst.

Eftersom det är långt ifrån alla företag inom kryptovalutor och Bitcoin som är seriösa är vi extra noga med att utvärdera våra samarbetspartners.

Här på Kopakrypto.se finns därför enbart länkar till seriösa sajter som erbjuder tjänster som vi själva tycker är bra att använda.

Länkar till andra webbsajter

På Kopakrypto.se finns länkar till externa webbplatser. Vissa leder till produkter och tjänster som vi tipsar om, andra fungerar som referenser till det informationsmaterial som vi publicerar.

Vi anstränger oss för att enbart länka till seriösa och säkra webbplatser. Med det sagt tar vi inget ansvar för innehållet på någon av de sajter som vi länkar till.

I stället uppmanar vi dig som besökare att själv bedöma om du kan lita på varje webbplats och ifall du kan acceptera deras användarvillkor och hur de samlar in personuppgifter.

På samma sätt kan vi på Kopakrypto.se inte ta något ansvar för några av de webbplatser som valt att länka till oss. Vi har ingen anknytning till dessa sajter utan står bara för det innehåll som vi publicerar här på Kopakrypto.se.

Ansvar för dina pengar och investeringar

Vi vill påpeka att det är du och endast du som ansvarar för dina pengar och hur du väljer att investera dem. Kopakrypto.se ska endast ses som en inspirationskälla.

Det vi skriver om Bitcoin och andra kryptovalutor ska inte ses som investeringsråd. Gör din egen analys och samla information från olika informationskällor innan du fattar ett beslut.

Kopakrypto.se tar aldrig och under några som helst villkor ansvar för eventuell förlust som uppstår i samband med investeringar eller trading.

Updated

Published

Author :