Allmänna villkor

Här samlar vi våra allmänna villkor som förklarar vilken typ av material du kan ta del av på denna webbplats.

Vi på kopakrypto.se är måna om att du som användare kan känna dig trygg och få en så bra användarupplevelse som möjligt. Förhoppningsvis kan informationen på denna sida ge dig svar på sådant som du funderar över.

Läs även vår integritetspolicy och vår ansvarspolicy. Du får gärna kontakta oss ifall du har några frågor!

Webbplatsens innehåll

Kopakrypto.se och all information som du hittar på denna webbplats är endast framtagen för att fungera som information och inspiration.

Du som användare måste själv göra din egen analys innan du köper kryptovalutor eller fattar andra beslut som har med pengar och investeringar att göra.

Allt material på Kopakrypto.se är skyddat av upphovsrätt och varumärkesrätt. Du får enbart använda informationen på webbplatsen för eget bruk.

Kommersiellt bruk är ej tillåtet. Men kontakta oss gärna om du har förfrågningar kring samarbeten.

Kommentarer och användargenererat innehåll

I den mån det finns kommentarsfält och möjlighet för användare att själva skapa innehåll på sajten (så kallat användargenererat innehåll) ansvarar varken Kopakrypto.se, dess ägare eller administratörer för det innehåll som skapas.

Om du som användare väljer att lämna en kommentar är du själv ansvarig för vad du skriver och du är förpliktigad att respektera svensk lag.

Kopakrypto.se förbehåller sig rätten att vidta åtgärder vid missbruk, exempelvis att ta bort kommentarer samt att blockera användare eller IP-adresser.

Det är inte tillåtet att marknadsföra egen hemsida, produkt eller tjänst via kommentarer på Kopakrypto.se.

Genom att använda Kopakrypto.se godkänner du dessa allmänna villkor. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera informationen på webbplatsen, lägga till nytt material eller ta bort befintliga artiklar.

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor!

Updated

Published

Author :