Vi expanderar till Danmark med Kobkryptovaluta.dk

Efter succén i Sverige har Kopakrypto.se påbörjat sin expansion utomlands, närmare bestämt till Danmark!
I dagarna lanserade vi vår danska systersajt om kryptovalutor, Kobkryptovaluta.dk.

Precis som här på hemmaplan syftar denna nya webbplats att bli till en resurs för alla som är nyfikna på kryptovalutor.

Det ska vara lätt med krypto – i Danmark också

Enligt Andreas som är en av initiativtagarna bakom expansionen gick tankarna så här:

”Vi har länge sett hur intresset för kryptovaluta och kryptoinvesteringar har ökat, inte bara i Sverige utan i hela Norden.

När vi startade Kopakrypto.se var det för att göra det enkelt för alla att köpa krypto. Det ska inte vara så kryptiskt helt enkelt.

Detta blev en succé.

När vi spann vidare på det så tänkte vi att självklart måste det finnas ett liknande behov i våra grannländer. Efter att ha sonderat marknaden bestämde vi att Danmark vore ett lämpligt första steg i vår internationella expansion.”

Andreas Börjesson

Kryptovalutor är mer än bara Bitcoin

Bitcoin alltjämt nr ett bland kryptovalutor i världen. Men i Danmark precis som i Sverige är det allt fler som får upp ögonen för de övriga dryga 15 000 digitala valutorna som man kan köpa och sälja online.

Kring ”klassiker” som Ethereum, XRP och Litecoin är det numera relativt lätt att hitta information. Problemet är bara att det finns så mycket skrivet att man inte riktigt vet vad man kan lita på.

Sedan finns de lite nyare kryptovalutorna – uppstickarna. Solana, Polkadot och Dogecoin är idag faktiskt större än många av ”dinosaurierna” bland krypto. Desto viktigare är det att kunna läsa trovärdig och objektiv information om dessa.

Det är här Kobkryptovaluta.dk kommer in i bilden.

Denna sajt kommer att gå igenom många av de olika kryptovalutor som finns på marknaden idag för att förklara deras historia, varför de finns och varför de kan vara intressanta.

En resurs för danskar som vill köpa kryptovaluta

Utöver att fungera som ett slags referensverk för olika kryptovalutor kommer Kobkryptovaluta.dk även att bli bäst på att introducera ”vanligt folk” i kryptovärlden.

Hur gör man för att handla Bitcoin eller Cardano? Vilken kryptobörs är bäst och säkrast? Vad finns det för fallgropar?

Vi kan fortsätta:

Ska man köpa certifikat eller riktig kryptovaluta? Hur ska jag tänka kring skatt på vinst och hur förvarar jag min kryptoplånbok på bästa sätt?

Dessa är bara några av de många frågor som danska kryptointresserade får svar på.

Andreas avrundar:

”Det är uppenbart att kryptovaluta har kommit för att stanna. Vi har sett att intresset finns bland folk i alla åldrar. Från 40-talister till Zoomers. I Danmark precis som på annat håll.

Frågan är inte om utan hur denna digitala revolution kommer att bita sig fast. Då gäller det att hänga med. Det kan bli riktigt lönsamt för den som läser på och vågar investera.”

Andreas Börjesson

Updated

Published

Author :